Eissplittertorte

Eissplittertorte

4.3 191 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 15 min
16 Stücke

Składniki

  • Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
    1000 g
  • Zucker
    50 g
  • Baisergebäck in Stücken
    100 g
  • Kekse (z. B. Waffelröllchen)
    50 g
  • Zartbitter-Schokolade in Stücken
    100 g
  • Haselnusskrokant
    100 g

Wartości odżywcze na 1 Stücke

Kalorie 301 kcal / 1259 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 25 g
Węglowodany 17 g
Błonnik 0.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...