Urządzenia i Akcesoria
Risotto ai funghi CucinaBarilla
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
2 porzioni
Składniki
-
1 kit Risotto ai funghi CucinaBarilla
-
420 g di acqua
-
1 pizzico di sale (opcjonalnie)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Sód
1.9 mg
Białko
7.2 g
Kalorie
1328 kJ /
313 kcal
Tłuszcz
2.4 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Węglowodany
65.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Il gusto si fa smart
8 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Arancini di riso
3 godz. 5 min
Zuppa di verdure e pasta corta
40 min
Risotto alla milanese CucinaBarilla
20 min
Risotto ai funghi (Bimby Friend)
35 min
Risotto alla Parmigiana
40 min
Arrosto di spalla di agnello
3 godz.
Agnello al vapore con verdurine
1 godz. 40 min
Riso ai frutti di mare
1 godz. 40 min
La nuova torta di mele di Luca Montersino
2 godz.
Spezzatino di manzo con patate
1 godz. 10 min
Riso calamari e piselli
40 min
Risotto ai funghi
30 min