Urządzenia i Akcesoria
Bozza pratese
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
8 porzioni
Składniki
-
300 g di acqua
-
10 g di lievito di birra fresco
-
500 g di farina tipo 00
-
½ cucchiaino di sale
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
7.3 g
Kalorie
929 kJ /
222 kcal
Tłuszcz
0.5 g
Błonnik
1.6 g
Węglowodany
50.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Firenze in cucina
5 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Schiacciata con l'uva
2 Std.
Pan co' Santi
7 Std.
Lampredotto
1 Std. 20 Min
Ricciarelli
7 Std.
Pane toscano (TM6)
16 Std. 30 Min
Peposo toscano
1 Std. 30 Min
Pappa al pomodoro
35 Min
Schiacciatina
2 Std. 20 Min
Pancarrè
5 Std.
Schiacciata fiorentina
50 Min
Pici all'aglione
1 Std. 25 Min
Crostini con fegatini di pollo
40 Min