Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 500 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 929 kJ / 222 kcal
- Białko
- 7.3 g
- Węglowodany
- 50.3 g
- Tłuszcz
- 0.5 g
- Błonnik
- 1.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Paté di fegatini
30min
Peposo toscano
1 Std. 30 Min
Pane toscano con lievito madre
5 Std.
Pappa al pomodoro
35 Min
Pici all'aglione
1 Std. 25 Min
Pan co' Santi
7 Std.
Ricciarelli
7 Std.
Schiacciata fiorentina
50 Min
Schiacciata con l'uva
2 Std.
Cantuccini di Prato
1 Std.
Crostini con fegatini di pollo
40 Min
Schiacciatina
2h 20min