Oruga de chocolate

Oruga de chocolate

3.6 5 ocen
Przygotowanie 55 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
8 porción

Składniki

Masa de pastel
  • 70 g de harina
  • ½ cdita de polvo para hornear
  • 120 g de azúcar
  • 3 huevos
Gancahe de chocolate
  • 100 g de chocolate amargo (70% cacao) en trozos o chispas
  • 80 g de crema para batir (30-40% grasa)
Montaje
  • 200 g de chocolate con leche en trozos o chispas
  • 1 - 2 cda de granillo de chocolate
  • 1 - 2 cda de chochitos de colores
  • 2 paleta de caramelo

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 pieza

Sód 72.6 mg
Białko 6 g
Kalorie 1616.1 kJ / 386.3 kcal
Tłuszcz 18.1 g
Błonnik 2.5 g
Tłuszcz nasycony 10.5 g
Węglowodany 50.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...