Oruga de chocolate
TM6 TM5 TM31

Oruga de chocolate

3.6 (5 ocen)

Składniki

Masa de pastel

  • 70 g de harina
  • ½ cdita de polvo para hornear
  • 120 g de azúcar
  • 3 huevos

Gancahe de chocolate

  • 100 g de chocolate amargo (70% cacao), en trozos o chispas
  • 80 g de crema para batir (30-40% grasa)

Montaje

  • 200 g de chocolate con leche, en trozos o chispas
  • 1 - 2 cda de granillo de chocolate
  • 1 - 2 cda de chochitos de colores
  • 2 paleta de caramelo

Wartości odżywcze
na 1 pieza
Kalorie
1616.1 kJ / 386.3 kcal
Białko
6 g
Węglowodany
50.5 g
Tłuszcz
18.1 g
Tłuszcz nasycony
10.5 g
Błonnik
2.5 g
Sód
72.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy