Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa de pastel
- 70 g de harina
- ½ cdita de polvo para hornear
- 120 g de azúcar
- 3 huevos
Gancahe de chocolate
- 100 g de chocolate amargo (70% cacao), en trozos o chispas
- 80 g de crema para batir (30-40% grasa)
Montaje
- 200 g de chocolate con leche, en trozos o chispas
- 1 - 2 cda de granillo de chocolate
- 1 - 2 cda de chochitos de colores
- 2 paleta de caramelo
- Wartości odżywcze
- na 1 pieza
- Kalorie
- 1616.1 kJ / 386.3 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 50.5 g
- Tłuszcz
- 18.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.5 g
- Błonnik
- 2.5 g
- Sód
- 72.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Jugo estimulante inmunológico
5 min
Galletas bicolor
50 Min
Omelette con salsa de frijol TM6
30min
Medias noches al vapor
2 Std.
Francesillas
3 godz. 15 min
Fruta rallada (200-300 g)
5 min
Empanizador de arroz inflado
5 min
Bocados de yogur
5 godz.
Cereal de canela
1 Std.
Paleta helada de uva
4h
Pavo navideño
4 godz. 30 min
Sorbete de cacao sin azúcar
12hod. 20min