Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa de pastel
- 70 g de harina
- ½ cdita de polvo para hornear
- 120 g de azúcar
- 3 huevos
Gancahe de chocolate
- 100 g de chocolate amargo (70% cacao), en trozos o chispas
- 80 g de crema para batir (30-40% grasa)
Montaje
- 200 g de chocolate con leche, en trozos o chispas
- 1 - 2 cda de granillo de chocolate
- 1 - 2 cda de chochitos de colores
- 2 paleta de caramelo
- Wartości odżywcze
- na 1 pieza
- Kalorie
- 1616.1 kJ / 386.3 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 50.5 g
- Tłuszcz
- 18.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.5 g
- Błonnik
- 2.5 g
- Sód
- 72.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rollo de café
2 godz. 30 min
Guacamole
10 Min
Bachour: Fondue tropical de maracuyá, chocolate y brioche
3u.
Tortitas de camarón en salsa verde con arroz blanco y verduras
1 Std. 10 Min
Donas de encanto
2u.
Empanadas de camarón de la Viga
45 Min
Merengue francés
10 Min
Merengue italiano
20 Min
Paletas heladas de fresa
6 Std.
Helado de vainilla
13h
Malteada de merengue de frambuesa
10 Min
Donas de chocolate
50min