Chocolate Cake Pops

Chocolate Cake Pops

4.2 13 ocen
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 4 godz. 50 min
20 pieces

Składniki

Chocolate Cake
  • dry-roasted peanuts
    3 ½ oz
  • pitted dates halved
    4 oz
  • large eggs
    2
  • neutral oil e.g. vegetable, canola, safflower
    1 oz
  • vanilla extract
    1 tsp
  • buttermilk
    7 oz
  • all-purpose flour
    3 ½ oz
  • cocoa powder
    1 oz
  • baking soda
    1 tsp
  • baking powder
    1 tsp
  • salt
    1 - 2 pinches
Cake Pops
  • freeze-dried raspberries
    1 tbsp
  • dry-roasted peanuts
    1 oz
  • crunchy peanut butter unsweetened
    3 ½ oz
  • dark chocolate in pieces (see Tip)
    14 oz
    14 oz white chocolate, in pieces (see Tip)
  • neutral oil e.g. vegetable, canola, safflower
    1 ½ oz
  • unsweetened shredded coconut (opcjonalnie) raw or toasted, to coat
  • sugar sprinkles, colored (opcjonalnie) to decorate

Wartości odżywcze na 1 piece

Kalorie 271.7 kcal / 1136.8 kJ
Białko 5.8 g
Tłuszcz 19.2 g
Węglowodany 21.5 g
Błonnik 4.3 g
Tłuszcz nasycony 6.3 g
Sód 126.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...