Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Chocolate Cake
- 3 ½ oz dry-roasted peanuts
- 4 oz pitted dates, halved
- 2 large eggs
- 1 oz neutral oil, e.g. vegetable, canola, safflower
- 1 tsp vanilla extract
- 7 oz buttermilk
- 3 ½ oz all-purpose flour
- 1 oz cocoa powder
- 1 tsp baking soda
- 1 tsp baking powder
- 1 - 2 pinches salt
Cake Pops
- 1 tbsp freeze-dried raspberries
- 1 oz dry-roasted peanuts
- 3 ½ oz crunchy peanut butter, unsweetened
-
14
oz dark chocolate, in pieces (see Tip)
lub 14 oz white chocolate, in pieces (see Tip) - 1 ½ oz neutral oil, e.g. vegetable, canola, safflower
- unsweetened shredded coconut, raw or toasted, to coat (opcjonalnie)
- sugar sprinkles, colored, to decorate (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 1136.8 kJ / 271.7 kcal
- Białko
- 5.8 g
- Węglowodany
- 21.5 g
- Tłuszcz
- 19.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.3 g
- Błonnik
- 4.3 g
- Sód
- 126.8 mg
Alternatywne przepisy
Cranberry Pear Cider
25 min
Sea Salt Caramel Cookies
24h 50min
Black Velvet Halloween Cake
1h
Chocolate Cookie Churros
2h
Spooktacular Snow Cones
10min
Waffles
25 min
Cake Pops
2h
Sugar Cookie Pastry
1 Std. 50 Min
Chocolate Porter Brownies
45 min
Vanilla Cupcakes
1 godz. 10 min
Rainbow Cake
2 godz. 10 min
Cake Pops
2h