Focaccia al profumo di timo
TM31 TM5 TM6

Focaccia al profumo di timo

4.9 (47 ocen)

Składniki

  • 30 g di cipollotto a pezzi
  • 30 g di scalogno a metà
  • 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 1 mela renetta sbucciata a cubetti (1 cm)
  • 5 rametti di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 280 g di acqua
  • 1 cucchiaino di zucchero
    lub 1 cucchiaino di malto di orzo
  • 25 g di lievito di birra fresco
    lub 2 ½ cucchiaini di lievito di birra disidratato
  • 500 g di farina di forza (manitoba) + q.b.
  • 2 cucchiaini di sale

Wartości odżywcze
na 100 g
Kalorie
950 kJ / 227 kcal
Białko
6.2 g
Węglowodany
40.6 g
Tłuszcz
5.5 g
Błonnik
2.7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy