
Urządzenia i Akcesoria
Focaccia al profumo di timo
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
6 porzioni
Składniki
-
30 g di cipollotto a pezzi
-
30 g di scalogno a metà
-
40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
-
1 mela renetta sbucciata a cubetti (1 cm)
-
5 rametti di timo fresco le foglioline lavate ed asciugate
-
280 g di acqua
-
1 cucchiaino di zucchero
-
25 g di lievito di birra fresco
-
500 g di farina di forza (manitoba) + q.b.
-
2 cucchiaini di sale
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
227 kcal /
950 kJ
Białko
6.2 g
Tłuszcz
5.5 g
Węglowodany
40.6 g
Błonnik
2.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pizze e focacce
60 Przepisów
Włochy
Włochy