Focaccia al profumo di timo

Focaccia al profumo di timo

4.8 50 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
6 porzioni

Składniki

  • di cipollotto a pezzi
    30 g
  • di scalogno a metà
    30 g
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    40 g
  • mela renetta sbucciata a cubetti (1 cm)
    1
  • di timo fresco le foglioline lavate ed asciugate
    5 rametti
  • di acqua
    280 g
  • di zucchero
    1 cucchiaino
    1 cucchiaino di malto di orzo
  • di lievito di birra fresco
    25 g
    2 ½ cucchiaini di lievito di birra disidratato
  • di farina di forza (manitoba) + q.b.
    500 g
  • di sale
    2 cucchiaini

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 227 kcal / 950 kJ
Białko 6.2 g
Tłuszcz 5.5 g
Węglowodany 40.6 g
Błonnik 2.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...