Pandolce variegato alla confettura

Pandolce variegato alla confettura

4.7 29 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 9 godz.
10 fette

Składniki

Pandolce
  • 120 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 40 g di zucchero
  • 3 g di lievito di birra fresco
  • 200 g di farina manitoba
  • 100 g di farina tipo 0
  • 40 g di burro a pezzi
  • 1 uovo medio
  • 1 pizzico di sale
  • 1250 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
  • 220 g di confettura gusto a piacere (vedere consigli)

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 fetta

Sód 23.7 mg
Białko 7.8 g
Kalorie 1469.4 kJ / 351.2 kcal
Tłuszcz 14.1 g
Błonnik 1.4 g
Tłuszcz nasycony 8.3 g
Węglowodany 48.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...