Pandolce variegato alla confettura
TM6

Pandolce variegato alla confettura

4.7 (28 ocen)

Składniki

Pandolce

  • 120 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 40 g di zucchero
  • 3 g di lievito di birra fresco
  • 200 g di farina manitoba
  • 100 g di farina tipo 0
  • 40 g di burro a pezzi
  • 1 uovo medio
  • 1 pizzico di sale
  • 1250 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
  • 220 g di confettura, gusto a piacere (vedere consigli)

Wartości odżywcze
na 1 fetta
Kalorie
1469.4 kJ / 351.2 kcal
Białko
7.8 g
Węglowodany
48.7 g
Tłuszcz
14.1 g
Tłuszcz nasycony
8.3 g
Błonnik
1.4 g
Sód
23.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy