Urządzenia i Akcesoria
Slow-cooked svineslag med nudler og chilisesamesauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 25 min
4 portioner
Składniki
Chilisesamesauce
-
fed hvidløg4
-
sesamolie, koldpresset, lys eller mørk100 g
-
grøntsagsbouillonmisopasta100 g
-
sesamfrø40 g
-
chilipasta15 g
-
forårsløg skåret i mindre stykker2
-
rød chili, frisk1
Svineslag med Nudler
-
løg skåret i både120 g
-
ingefær skrællet, skåret i runde skvier (2 mm)75 g
-
peberkorn, sorte10 g
-
fed hvidløg5
-
røde chilier, friske halve2
-
2 ½ tsk hønsebouillon, hjemmelavethønsebouillon, terninger (hver til 0,5 l) smuldret2 ½
-
svineslags kød, uden skind skåret i mindre stykker (3 cm x 10 cm)600 g
-
vand1200 g
-
10 g lemongræs, tørretcitrongræs, frisk1
-
nudler, tørret150 g
-
vegetabilsk olie1 spsk
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1591 mg
Białko
42 g
Kalorie
4148 kJ /
991 kcal
Tłuszcz
76 g
Błonnik
6.4 g
Tłuszcz nasycony
20 g
Węglowodany
32 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kylling teriyaki
20 min
Kødboller med tomatsauce
45 min
Piri Piri kylling med salat
Brak ocen
Provencalsk kylling
Brak ocen
Kylling med honning og blomkålspuré
50 min
Steak au Poivre (peberbøf)
Brak ocen
Oksekødskofta med feta
Brak ocen
Kaloriefattig lasagne
Brak ocen
Bahn mi med kylling
Brak ocen
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Brak ocen
Chiang Mai nudler
25 min
Salat med oksekød, rucola og tomater (2200 kcal)
Brak ocen