Schiacciata con salmone affumicato e bacche di goji

Schiacciata con salmone affumicato e bacche di goji

4.3 17 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
8 pezzi

Składniki

  • di farina tipo 00
    400 g
  • di succo di barbabietole senza zucchero
    150 g
  • di lievito di birra disidratato
    5 g
  • di miele
    1 cucchiaio
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    20 g
  • di acqua
    120 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati + q.b.
    3 - 4 rametti
  • cipolle rosse a rondelle (2 mm)
    1 - 2
  • di sale grosso
    1 - 2 pizzichi
  • di salmone affumicato a fette
    100 g

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 199 kcal / 832 kJ
Białko 10 g
Tłuszcz 3 g
Węglowodany 31 g
Błonnik 2.1 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Sód 514 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...