Schiacciata con salmone affumicato e bacche di goji

Schiacciata con salmone affumicato e bacche di goji

4.3 18 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
8 pezzi

Składniki

  • 150 g di succo di barbabietole senza zucchero
  • 5 g di lievito di birra disidratato
  • 400 g di farina tipo 00
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 cucchiaio di miele
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 120 g di acqua
  • 3 - 4 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
  • 1 - 2 cipolle rosse a rondelle (2 mm)
  • 1 - 2 pizzichi di sale grosso
  • 100 g di salmone affumicato a fette

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Sód 514 mg
Białko 10 g
Kalorie 832 kJ / 199 kcal
Tłuszcz 3 g
Błonnik 2.1 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Węglowodany 31 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...