Wersje kompatybilne
Schiacciata con salmone affumicato e bacche di goji
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g di farina tipo 00
- 150 g di succo di barbabietole, senza zucchero
- 5 g di lievito di birra disidratato
- 1 cucchiaio di miele
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 120 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 3 - 4 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati + q.b.
- 1 - 2 cipolle rosse a rondelle (2 mm)
- 1 - 2 pizzichi di sale grosso
- 100 g di salmone affumicato a fette
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 832 kJ / 199 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 31 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 2.1 g
- Sód
- 514 mg
Alternatywne przepisy
Focaccia di zucca (TM6)
1h 35min
Focaccia di zucca
1h 35min
Brownies ai fagioli neri
25h 20 min
Pesto di rucola e avocado
15 Min
Gnocchi di pane alla barbabietola su crema allo zafferano
1sa
Ciambella di farro con halloumi, mirtilli e rosmarino
1h 50min
Polpette di avocado e lenticchie con salsa acida
1 godz. 30 min
Fishburger con verdurine
3h
Pizza Gourmet insalata, salsa cocktail gamberetti e salmone
4sa
Falafel di lenticchie
12h 30min
Pizza integrale con crema di asparagi, mascarpone e salmone affumicato
5j 30 menit
Pizza New York style
3h 50min