Urządzenia i Akcesoria
Vegetable-potato-meat purée
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
270 g
Składniki
-
potatoes cut in pieces40 - 60 g
-
vegetables cut in pieces90 - 100 g
-
20 - 30 g fish fillet, (e.g. salmon, mackerel)meat, sinew free cut in pieces20 - 30 g
-
water400 g
-
orange juice30 - 45 g
-
rapeseed oil (8-10 g)2 - 2 ½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 270 g
Białko
8 g
Kalorie
831 kJ /
199 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
2.8 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
The Basic Cookbook
174 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Trio of Sweet Root Vegetable Purée
20min
Salmon and Veg
35min
Chicken & Veggies
15min
Sweet Potatoes and Lentils
40min
Veal and Mixed Vegetable Purée
50min
Carrot and Almond Casserole
15min
Fruit and Yoghurt Purée
5min
Meat and Vegetables with Rice
15min
Cereal and fruit purée
20min
Hake and Potato Purée - from 8 months
20min
Carrot Purée - from 6 months
20min
Peach and Banana Purée
20min