Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 140 g de sucre
-
500
g de fruits rouges surgelés variés
lub 500 g de fruit surgelé variés -
10 - 30
g de jus de citron vert, au goût
(opcjonalnie)
lub 10 - 30 g de jus de citron, au goût (opcjonalnie) -
2
blancs d'œufs, pasteurisés (voir Conseil)
lub 2 blancs d'œufs pasteurisés liquides - 100 g de fruits rouges frais variés, pour la finition
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 476.6 kJ / 113.9 kcal
- Białko
- 1.3 g
- Węglowodany
- 28.4 g
- Tłuszcz
- 0.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 11.9 mg
Alternatywne przepisy
Dinde farcie, sauce aux canneberges
Brak ocen
Saumon, sauce hollandaise au citron avec asperges et riz (Métrique)
45 min
Poulet sauce à la moutarde et soupe aux légumes (TM6 Metric)
40 min
Compote de pommes
20 min
Gâteau Aloha aux carottes
1 godz. 20 min
Petits pains mantou et potage de courge musquée (TM6 Metric)
55 min
Pâte à pizza (TM5/6 Metric)
1 godz.
Trempette chaude aux épinards et artichauts
20 min
Limonade maison (TM5/6 Metric)
10 Min
Salade de brocolis avec poivrons rouges et noix de pin (TM5/6 Metric)
10 Min
Pâté chinois
1 godz. 30 min
Risotto au parmesan (TM6 Métrique)
30 min