Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de trigo sarraceno
- 1 echalot (aprox. 30 g), en mitades
- 3 ramitas de cebollín, en trozos
- 3 ramitas de perejil fresco, solamente las hojas
- 40 g de aceite de oliva
- 300 g de pimientos, amarillos o rojos, en trozos (aprox. 2 cm)
- ½ cdita de sal, o al gusto
- 1200 g agua
- ½ cdita sal
- 100 g queso feta, cut in cubes
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1495 kJ / 357 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 38 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Tłuszcz nasycony
- 5 g
- Błonnik
- 3.5 g
- Sód
- 634 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Quinoa con verduras y salsa tahini
45min
Gomasio con alga nori
5min
Pan de espelta y trigo sarraceno
1h
Mijo al curry con pollo TM6
35 min
Berenjena vegana al curry de Massaman
50min
Ensalada de quinoa con tofu
55min
Pan de garbanzo con dip de curry
50min
Pan alemán sin gluten
3 godz.
Ensalada de trigo sarraceno con pollo
40min
Quinoa bowl con hongos
45min
Sarraceno con tomates cherry y albahaca (sin gluten)
35 min
Tahini
25min