Estofado de bacalao a la italiana con papas al vapor TM6 (Pelar)

Estofado de bacalao a la italiana con papas al vapor TM6 (Pelar)

5.0 5 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
2 porciones

Składniki

  • 2 filetes de bacalao, frescos (aprox. 200 g cada uno)
  • 1 ½ cdita de sal al gusto
  • 5 g de hojas de perejil fresco
  • 850 g de agua
  • 350 g de papas cambray
  • 75 g de cebolla en mitades
  • 20 g de aceite de oliva
  • 300 g de jitomate en cuartos
  • 15 g de pasitas, cualquier tipo
  • 50 g de aceitunas negras deshuesadas
  • 10 g de piñones
  • 10 g de alcaparras
  • ½ cdita de chile rojo
  • 2 pizcas de sal al gusto

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 2356.4 mg
Białko 47.7 g
Kalorie 2266.7 kJ / 541.8 kcal
Tłuszcz 18.3 g
Błonnik 7.8 g
Tłuszcz nasycony 2.3 g
Węglowodany 48.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...