Wersje kompatybilne
Estofado de bacalao a la italiana con papas al vapor TM6 (Pelar)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 filetes de bacalao, frescos (aprox. 200 g cada uno)
- 1 ½ cdita de sal, al gusto
- 5 g de hojas de perejil fresco
- 850 g de agua
- 350 g de papas cambray
- 75 g de cebolla, en mitades
- 20 g de aceite de oliva
- 300 g de jitomate, en cuartos
- 15 g de pasitas, cualquier tipo
- 50 g de aceitunas negras deshuesadas
- 10 g de piñones
- 10 g de alcaparras
- ½ cdita de chile rojo
- 2 pizcas de sal, al gusto
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2266.7 kJ / 541.8 kcal
- Białko
- 47.7 g
- Węglowodany
- 48.6 g
- Tłuszcz
- 18.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.3 g
- Błonnik
- 7.8 g
- Sód
- 2356.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lentejas estofadas
9h
Dahl de lentejas (curry con lentejas)
35min
Mujaddara (arroz con lentejas)
1 godz.
Mini galettes de coliflor con espinacas y ensalada de col morada
40min
Camote con salsa de vegetales y pasta gratinada
2 godz.
Aperitivo: Árbol de Navidad
1 godz.
Arroz con lentejas
50min
Berenjenas crujientes con salsa de tomate (Hestan Cue™)
50min
Ensalada de brócoli, pimiento y manzana
5 min
Cazuela de porotos con rabas y camarones
6 Std. 10 Min
Ensalada de lenguado con papas, pimientos y aderezo, al vacío TM6
1 Std. 55 Min
Salsa criolla
5 min