![Bollitos de albahaca y parmesano Bollitos de albahaca y parmesano](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D71CD2C2-C5C5-4257-9A8D-30E8091D6AF2/Derivates/B96FAF69-46A8-4227-84E0-4C89A5991338.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de queso parmesano
- 10 hojas de albahaca frescas
- 4 ramitas de orégano fresco, solo las hojas
- 1 diente de ajo
- 25 g de levadura prensada fresca
- 350 g de agua
- 600 g de harina
- 1 cucharadita de sal
Para el horno
- 20 g de harina de sémola de trigo duro
- 150 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 pieza
- Kalorie
- 482 kJ / 115 kcal
- Białko
- 4.11 g
- Węglowodany
- 22.29 g
- Tłuszcz
- 1.07 g
- Błonnik
- 1.18 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bagels
2 Std.
Mermelada de jitomate
30 min
Pan de leche
2 Std. 20 Min
Pan rústico
2 Std.
Panes planos turcos
2h 10min
Brioche
5 Std.
Focaccia de romero y jitomate deshidratado
1 godz. 20 min
Pastel Frangipane
1h 45min
Bollitos de mantequilla
1h 40min
Salsa catsup
1 godz. 15 min
Pizza con arúgula y tomate seco
50 min
Pan de brioche
5 Std.