Bollitos de albahaca y parmesano

Bollitos de albahaca y parmesano

4.0 1 ocena
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
20 piezas

Składniki

  • 50 g de queso parmesano
  • 10 hojas de albahaca frescas
  • 4 ramitas de orégano fresco solo las hojas
  • 1 diente de ajo
  • 25 g de levadura prensada fresca
  • 350 g de agua
  • 600 g de harina
  • 1 cucharadita de sal
Para el horno
  • 20 g de harina de sémola de trigo duro
  • 150 g de agua

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pieza

Białko 4.11 g
Kalorie 482 kJ / 115 kcal
Tłuszcz 1.07 g
Błonnik 1.18 g
Węglowodany 22.29 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...