Pavlova de frutas tropicales

Pavlova de frutas tropicales

4.4 19 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
8 unidades

Składniki

Merengue
  • de azúcar
    330 g
  • de claras de huevo (aprox. 6 claras) a temperatura ambiente durante 24 horas
    240 g
  • de cremor tártaro (opcjonalnie)
    1 pellizco
  • de vinagre
    1 cucharadita
  • de vainilla líquida
    1 cucharadita
Relleno
  • de nata (35% de grasa) muy fría
    500 g
  • de azúcar glas
    1 - 2 cucharadas
  • de frutas frescas variadas (p. ej. 2 rodajas de piña, ½ mango, 2 kiwis, 1 trozo de papaya, 1 pitahaya)
    500 g
  • maracuyás
    3
  • frambuesas frescas
    24

Wartości odżywcze na 1 unidad

Kalorie 441 kcal / 1848 kJ
Białko 5.3 g
Tłuszcz 23.4 g
Węglowodany 55.7 g
Błonnik 2.3 g
Tłuszcz nasycony 14.4 g
Sód 78.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...