Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g d'huile végétale
- 250 g de carottes coupées en morceaux (2 cm)
- 1 oignon coupé en huit
- 40 g de beurre coupé en morceaux
- 120 g de concentré de tomates
- 1 c. à café de thym, séché
- 1 c. à café d'origan séché
- 1 c. à café de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 379 kJ / 91 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Błonnik
- 1.2 g
Alternatywne przepisy
Pain toupie rapide
40 min
Poulet stroganov
50 min
Dip au fromage frais et aux herbes
10min
Sirop de vin chaud
12h
Glace à la pomme et au lait de coco
10min
Birchermüesli
1 godz. 10 min
Mousse au thon
5min
Mousse aux myrtilles
10min
Dip aux dattes et au curry
5min
Tresse russe aux canneberges
3h
Salade de brocoli aux pignons de pin
5min
Focaccia aux tomates
40 min