Pain de base à levée rapide

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
10 tranches

Składniki

  • 140 g d'eau
  • 45 g d'huile d'olive vierge extra plus un supplément pour la brosse
  • 225 c. à thé de levure boulangère sèche active
  • 255 g de farine tout usage
  • ¾ c. à thé de sel
  • de farine tout usage à dépoussiérer
  • de gros sel pour saupoudrer (facultatif)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 tranche

Sód 221.7 mg
Białko 39 g
Kalorie 1778.6 kJ / 425.1 kcal
Tłuszcz 11.6 g
Błonnik 24.9 g
Tłuszcz nasycony 1.6 g
Węglowodany 56.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...