Pan de espelta

Pan de espelta

4.3 67 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
25 rebanadas

Składniki

  • de agua
    500 g
  • de levadura prensada fresca
    25 g
  • de miel
    10 g
  • de harina de espelta
    500 g
  • de harina de centeno
    300 g
    300 g de harina integral de centeno
  • de sal
    2 ½ cucharaditas
  • de pipas de girasol
    50 g

Wartości odżywcze na 1 rebanada

Kalorie 129 kcal / 541 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 2 g
Węglowodany 23 g
Błonnik 1.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...