Pan de espelta

Pan de espelta

4.3 72 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
25 rebanadas

Składniki

  • 500 g de agua
  • 25 g de levadura prensada fresca
  • 10 g de miel
  • 500 g de harina de espelta
  • 300 g de harina de centeno
    300 g de harina integral de centeno
  • 2 ½ cucharaditas de sal
  • 50 g de pipas de girasol

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 rebanada

Białko 4 g
Kalorie 541 kJ / 129 kcal
Tłuszcz 2 g
Błonnik 1.9 g
Węglowodany 23 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...