Wersje kompatybilne
Bizcocho de chocolate con base crujiente de sarraceno
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 - 3 cucharadas de trigo sarraceno en grano
- 100 g de chocolate negro (70% de cacao) en trozos
- 170 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 150 g de azúcar
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 3 huevos
- 250 g de harina de repostería
- 10 g de levadura química en polvo
- 20 g de leche
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1271 kJ / 304 kcal
- Białko
- 4.8 g
- Węglowodany
- 34.9 g
- Tłuszcz
- 16.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.8 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 168.5 mg
Alternatywne przepisy
Masa para tortitas y gofres (sin gluten, sin huevo y sin lácteos)
50min
Bizcochos de naranja y avellanas con chocolate para dos
35 Min
Bizcocho con chocolate y frutos secos
1h 30min
Bizcocho de zanahoria
45min
Bizcocho básico
40min
Bizcocho de zanahoria y almendra
1h 20 min
Bizcocho de yogur (sin huevo)
50min
Bizcocho de chocolate y nueces
1h 40min
Bizcocho de plátano y nueces
40min
Bizcocho de calabaza sin gluten
2h 20min
Bizcocho de yogur con chocolate con leche
50min
Bizcocho de aceite de oliva
40min