Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
500
g água
lub 500 g caldo de carne líquido - 12 - 14 salsichas Frankfurt
- Wartości odżywcze
- na 1 unidade
- Kalorie
- 533.2 kJ / 127.5 kcal
- Białko
- 4.8 g
- Węglowodany
- 0.7 g
- Tłuszcz
- 11.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.5 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 343.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cozer 700-1000 g de batata ou batata-doce
55min
Cozer 300-600 g de batata nova
40 Min
Cozer 200-600 g de batata ou batata-doce
40 Min
Salada de beterraba e cenoura à brasileira - TM5
Keine Bewertungen
Cozer 400-800 g de pimentos
25 Min
Cozer 500 g de bife de vaca
35 Min
Cozer 200-500 g de curgete
25 Min
Cozer 700-1200 g de batata-nova
50 min
Cozer 6 salsichas Frankfurt
20 min
Saltear pimento vermelho com cebola
25 Min
Picanha ao sal com molho vinagrete
1h 15min
Cozer 300 g de couve
20 min