Urządzenia i Akcesoria
Cozer 12-14 salsichas Frankfurt
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
14 unidades
Składniki
-
500 g caldo de carne líquidoágua500 g
-
salsichas Frankfurt12 - 14
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 unidade
Sód
343.7 mg
Białko
4.8 g
Kalorie
533.2 kJ /
127.5 kcal
Tłuszcz
11.5 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
4.5 g
Węglowodany
0.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Básicos para cozer
10 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Cozer 6 salsichas Frankfurt
20 min
Cozer 500 g de bife de vaca
35 min
Cozer 1500 g de lombinho de porco
35 min
Cozer 500 g de lombinho de porco
30 min
Cozer 6 peitos de frango
35 min
Cozer 3 peitos de frango
30 min
Cozer 700-1000 g de batata ou batata-doce
55 min
Cozer 300-600 g de batata nova
40 min
Queijo ralado
5 min
Ovos cozidos
20 min
Salada de penne com pepino e atum
50 min
Massa
25 min