Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
500
g água
lub 500 g caldo de carne líquido - 12 - 14 salsichas Frankfurt
- Wartości odżywcze
- na 1 unidade
- Kalorie
- 533.2 kJ / 127.5 kcal
- Białko
- 4.8 g
- Węglowodany
- 0.7 g
- Tłuszcz
- 11.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.5 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 343.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cozer 5-6 filetes de peixe
25min
Cozer 2-3 filetes de peixe
25min
Cozer 700-1000 g de batata ou batata-doce
55min
Cozer 100-300 g de pimentos
20 min
Cozer 6 salsichas Frankfurt
20 min
Cozer escalopes de peru
30min
Cozer 700-1200 g de batata-nova
50min
Cozer 700-1000 g de nabo
Keine Bewertungen
Cozer 2 trutas
25min
Cozer 200-600 g de batata ou batata-doce
40min
Cozer 3 peitos de frango
30min
Cozer 600 g de ervilhas
30min