Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de carne de res, sin hueso, sin tendones, cortados en trozos (3 cm), parcialmente congelados
- Wartości odżywcze
- na 100 gramo
- Kalorie
- 651 kJ / 155 kcal
- Białko
- 20 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Tłuszcz nasycony
- 4 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 49 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Carne de ave molida (carne blanca, 300 g)
1h 5 min
Cebolla picada (100-200 g)
5 min
Cebolla picada (30-70 g)
5 min
Hierbas picadas (30-40 g)
10min
Zanahorias ralladas (200-450 g)
10min
Cebollas picadas (400-500 g)
10min
Papa y camote rallado (200-500 g)
15min
Carne de res picada (500 g)
1h 10min
Carne de cerdo picada (300 g)
1h 5 min
Hierbas picadas (10-25 g)
10min
Col rallado grueso
10min
Cebollas picadas (220-350 g)
10min