Urządzenia i Akcesoria
Cozer 100-400 g de bolbo de funcho em fatias
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
400 g
Składniki
-
água500 g
-
bolbo de funcho cortado em fatias (1 cm aprox.)100 - 400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
37.5 mg
Białko
0.8 g
Kalorie
81.1 kJ /
19.4 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
4.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Básicos para cozer
20 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Cozer 400-800 g de couve
30 Min
Cozer 700-1000 g de nabo
Keine Bewertungen
Cozer 100-300 g de pimentos
20 Min
Doce de alperce e gengibre
1 Std.
Douradas ao vapor
40 Min
Cebola picada
5 Min
Salada de legumes com bolinhas de queijo
45 Min
Legumes a vapor com molho de tomate
30 Min
Massa com molho de couve-flor
40 Min
Ovos cozidos
20 Min
Sorvete de ananás hortelã
8 Std.
Peixe ao vapor com legumes e sopa
40 Min