Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g sementes de abóbora
- 20 g sementes de girassol
- 20 g sementes de sésamo
- 375 g água
- 1 ½ c. chá de sal
- 10 g fermento de padeiro fresco
- 10 g mel
- 400 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 100 g farinha de trigo sarraceno
- 100 g farinha de centeio
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1711 kJ / 409 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 77 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pão de centeio e aveia
1 Std. 30 Min
Pão de centeio e noz
1 Std. 25 Min
Mix para pão integral e pão
24h
Bijoux de trigo e centeio
15 Std. 20 Min
Pão de lavrador
16 Std. 15 Min
Pão de espelta com sementes de abóbora
15 godz. 45 min
Pão rústico
2 Std.
Pão da terra
1 godz. 35 min
Pão de alfarroba com alperces e amêndoa
3 Std. 15 Min
Pão de alfarroba
1 godz. 35 min
Pão de espelta e trigo sarraceno
1 Std. 55 Min
Pão de mistura simples
3 Std. 40 Min