Urządzenia i Akcesoria
Kirschpfannkuchen vom Backblech
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 Portionen
Składniki
-
Milch200 g
-
Mineralwasser100 g
-
Mehl230 g
-
Backpulver½ TL
-
Eier5
-
Zucker15 g
-
Salz1 Prise
-
Kirschen süß, entsteint400 g
-
Mandeln, gehobelt2 EL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
18 g
Kalorie
1822 kJ /
435 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
4.2 g
Węglowodany
63 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Süßer Couscous mit Kirschen
1h
Heidelbeerpfannkuchen mit Holunderblütenquark
1h
Nudel-Gemüse-Auflauf
1h
Kartoffelpuffer aus dem Waffeleisen
40 min.
Mandarinen-Vanille-Creme
1h
Apfelpfannkuchen
30 min.
Pfannkuchen "Schwarzwälder Art"
45 min.
Blaubeer-Pfannkuchen
30 min.
Kirsch-Milchreis-Auflauf
1h 35 min.
Apfel-Zimt-Pudding
10 min.
Kartoffelauflauf Leipziger Allerlei
1h 20 min.
Apfelpfannkuchen vom Blech
50 min.