Urządzenia i Akcesoria
Kirschlasagne
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 Portionen
Składniki
-
Kirschen (680 g)1 Glas
-
Eier getrennt2
-
Quark, 20% Fett400 g
-
Hartweizengrieß2 EL
-
Vanillezucker, selbst gemacht1 TL
-
Zimt1 TL
-
Lasagneplatten6
-
Mandeln, gehobelt zum Bestreuen1 EL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
21 g
Kalorie
1597 kJ /
381 kcal
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
46 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Very Cherry
12 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Schoko-Kirsch-Schmarrn vom Blech
30min
Quark-Kirsch-Auflauf
1h
Apfel-Grieß-Kuchen
3h
Apfel-Keks-Charlotte
6h 30min
Rhabarber-Blondies
1h
Birnen-Schoko-Strudel
1h 45min
Kirsch-Milchreis-Auflauf
1h 35min
Apfel-Brötchen-Auflauf
1h 10min
Vanille-Grieß-Schnitten
2h 30min
Quarkauflauf
1h 10min
Kirschenmichel
1h
Quarkpfannkuchen
35min