Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g di olio di oliva
- 300 g di cipolle a fette
- 30 g di burro a pezzi
- 300 g di brodo di pollo concentrato
- 20 g di panna da cucina (18% di grassi circa)
- 30 g di farina tipo 00
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- Wartości odżywcze
- na 600 g
- Kalorie
- 2826 kJ / 674 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 40 g
- Tłuszcz
- 54 g
- Tłuszcz nasycony
- 28 g
- Błonnik
- 6.8 g
- Sód
- 1823 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cipolle e aglio dorati
20 Min
Manzo sottovuoto con patate rosse e salsa bernese di (Lorenzo Biagiarelli)
1u. 10min
Chili con carne a Cottura Lenta
4sa 30 dk
Cosce d'anatra a cottura lenta con salsa ai mirtilli
3 godz. 30 min
Menù: Spezzatino alla borgognona; Tortina al limone con sciroppo (Bimby Friend)
2óra 20p
Pere al vino con crema inglese
4sa 30 dk
Petto d'anatra sottovuoto con purè di carote arrostite
3 Std. 45 Min
Salsa bernese
20 Min
Filetto di maiale alla coreana sottovuoto
4h 50min
Mousse al cioccolato e caramello salato
1h
Salsa olandese (TM6)
15 Min
Filetto di maiale bardato con pancetta sottovuoto
1u. 45min