Pastel de turrón y chocolate

Pastel de turrón y chocolate

4.6 81 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 50 min
12 raciones

Składniki

Pastel
  • de turrón de Jijona blando en trozos
    150 g
  • de nata (35% de grasa)
    500 g
  • de azúcar
    35 g
  • de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
    120 g
  • de brandy
    30 g
  • bizcochos de soletilla
    24
  • de leche
    250 g
Cobertura
  • de nata (35% de grasa)
    75 g
  • de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
    75 g
  • de mantequilla
    35 g
  • de cacao puro en polvo (para espolvorear)
    1 cucharadita

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 509 kcal / 2127 kJ
Białko 7.1 g
Tłuszcz 37.8 g
Węglowodany 35.2 g
Błonnik 3.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...