Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de agua templada
- 2 hojas de gelatina
- 100 g de nata (35% de grasa)
- 10 g de azúcar
- 65 g de chocolate blanco en trozos
- 150 g de fresas limpias (y algunas más para decorar)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1683 kJ / 403 kcal
- Białko
- 4.5 g
- Węglowodany
- 31.83 g
- Tłuszcz
- 28.66 g
- Błonnik
- 1.21 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Flan 3 chocolates
1 godz. 45 min
Crema de chocolate blanco con frutos rojos
40 min
Bavaroise de sandía
5h
Vasitos de cheesecake con dulce de leche
2h 15min
Flan de queso con mousse de arándanos
1h
Mousse de chocolate blanco y fresa
2 godz. 10 min
Mousse de crema de orujo
2h
Panna cotta de yogur y chocolate blanco con sorbete de cerezas
4 godz. 40 min
Vasitos de mascarpone con muesli crujiente y chocolate
30 min
Postre de limón para dos
5min
Serradura (Badajoz)
12 godz. 15 min
Tarta mousse de limón
4h 30min