Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 hojas de gelatina
- 350 g de nata (35% de grasa)
- 35 g de azúcar glas
- 150 g crema de orujo
- 2 cucharadas de muesli crujiente (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 789 kJ / 189 kcal
- Białko
- 1.13 g
- Węglowodany
- 8.79 g
- Tłuszcz
- 15.09 g
- Błonnik
- 0.13 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mousse de turrón con galleta crujiente de cereales y chocolate
1h 20 min
Semifrío de crema de whisky
1h
Tiramisú de fresas
2h 10min
Semifrío de nata con piñones y pistachos
6h
Blanco y negro de requesón
1h 30min
Vasitos de mascarpone con muesli crujiente y chocolate
30min
Panna cotta de turrón de Jijona
3 Std. 10 Min
Crema de queso manchego con tomatitos y aceituna negra
30min
Trufas de naranja
15h 15min
Mousse de foie y queso de cabra con manzanas caramelizadas
5 Std. 45 Min
Bombones de morcilla con puré de manzana
30min
Gambones gratinados
30min