Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 430 g de mantequilla
- 230 g de harina de repostería
- 250 g de harina de fuerza
- 10 g de cacao puro en polvo
- 1 cucharadita de sal
- 220 g de agua fría
- 20 g de zumo de limón
- 130 g de azúcar
- 120 - 150 g de chocolate fondant para postres (50% cacao)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2558 kJ / 612 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 54.2 g
- Tłuszcz
- 41.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 24.9 g
- Błonnik
- 3.3 g
- Sód
- 169.1 mg
Alternatywne przepisy
Bundt cake de chocolate
2 godz.
Choux integrales (sin lactosa)
2 godz.
Fatayer con queso y menta
1sa 5 dk
Macarrones alpinos
45 min
Charlota de albaricoques con crema de limón
13 Std.
Petisús de chocolate (Sin azúcar)
1h 30min
Roscón bombón
4h
Buñuelos rellenos de chocolate
5óra
Buffalo chicken mozzarella
3h 30min
Rosca de perritos con chile
1h 45min
Brownie de cerezas y nueces pacanas
30 min
Pasteles de toffee salado y chocolate
3óra