Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 克 水
- 30 克 酸菜
- 10 克 紅蘿蔔, 切絲
- 3 朵 乾香菇, 泡水、切絲
- 200 克 蘑菇, 切片
-
200
克 雪白菇 (或白精靈菇), 洗淨切段
lub 200 克 猴頭菇, 切段 - 100 克 玉米筍, 切段
- 200 克 金針菇
- 1 茶匙 鹽
- 10 克 西洋芹, 切末
- 香油, 少許
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 242 kJ / 57 kcal
- Białko
- 4.568 g
- Węglowodany
- 10.25 g
- Tłuszcz
- 0.745 g
- Błonnik
- 4.49 g