玉米筍酸菜湯
TM31 TM5 TM6

玉米筍酸菜湯

4.5 (2 oceny)

Składniki

  • 1000 克 水
  • 30 克 酸菜
  • 10 克 紅蘿蔔, 切絲
  • 3 朵 乾香菇, 泡水、切絲
  • 200 克 蘑菇, 切片
  • 200 克 雪白菇 (或白精靈菇), 洗淨切段
    lub 200 克 猴頭菇, 切段
  • 100 克 玉米筍, 切段
  • 200 克 金針菇
  • 1 茶匙 鹽
  • 10 克 西洋芹, 切末
  • 香油, 少許

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
242 kJ / 57 kcal
Białko
4.568 g
Węglowodany
10.25 g
Tłuszcz
0.745 g
Błonnik
4.49 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy