
Urządzenia i Akcesoria
玉米筍酸菜湯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 人份
Składniki
-
水1000 克
-
酸菜30 克
-
紅蘿蔔 切絲10 克
-
乾香菇 泡水、切絲3 朵
-
蘑菇 切片200 克
-
雪白菇 (或白精靈菇), 洗淨切段200 克
-
玉米筍 切段100 克
-
金針菇200 克
-
鹽1 茶匙
-
西洋芹 切末10 克
-
香油 少許
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
57 kcal /
242 kJ
Białko
4.568 g
Tłuszcz
0.745 g
Węglowodany
10.25 g
Błonnik
4.49 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

台灣四季家常菜
71 Przepisów
Tajwan
Tajwan