玉米筍酸菜湯

玉米筍酸菜湯

4.5 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 人份

Składniki

  • 1000 克
  • 酸菜
    30 克
  • 紅蘿蔔 切絲
    10 克
  • 乾香菇 泡水、切絲
    3 朵
  • 蘑菇 切片
    200 克
  • 雪白菇 (或白精靈菇), 洗淨切段
    200 克
    200 克 猴頭菇, 切段
  • 玉米筍 切段
    100 克
  • 金針菇
    200 克
  • 1 茶匙
  • 西洋芹 切末
    10 克
  • 香油 少許

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 57 kcal / 242 kJ
Białko 4.568 g
Tłuszcz 0.745 g
Węglowodany 10.25 g
Błonnik 4.49 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...