藏式蔬菜濃湯

藏式蔬菜濃湯

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 人份

Składniki

  • 乾香菇 洗淨、切塊
    20 克
  • 洋蔥 切塊
    100 克
  • 馬鈴薯 切塊
    300 克
  • 菱角 去殼
    100 克
  • 10 克
  • 牛絞肉
    100 克
    100 克 培根丁
  • 1000 克
  • 牛奶
    200 克
  • 鮮奶油
    50 克
  • 帕瑪森起士粉
    1 大匙
  • 依個人口味調整
    ¼ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ¼ 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 222 kcal / 929 kJ
Białko 8.89 g
Tłuszcz 1.015 g
Węglowodany 23.51 g
Błonnik 2.19 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...