麻油雞
TM5 TM6

麻油雞

3.7 (29 ocen)

Składniki

  • 80 克 老薑 ,切片
  • 30 克 黑麻油
  • 800 克 帶皮帶骨雞腿肉 ,切塊(約4公分),以熱水川燙去血水
  • 500 克 米酒
  • 200 克 水

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
2279 kJ / 544 kcal
Białko
36.94 g
Węglowodany
1.24 g
Tłuszcz
21.33 g
Błonnik
0.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy