Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 克 老薑 ,切片
- 30 克 黑麻油
- 800 克 帶皮帶骨雞腿肉 ,切塊(約4公分),以熱水川燙去血水
- 500 克 米酒
- 200 克 水
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2279 kJ / 544 kcal
- Białko
- 36.94 g
- Węglowodany
- 1.24 g
- Tłuszcz
- 21.33 g
- Błonnik
- 0.4 g