陳皮炒牛肉

陳皮炒牛肉

4.0 4 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 人份

Składniki

  • 牛肉片
    250 克
  • 醬油
    25 克
  • 味醂
    5 克
  • 米酒
    10 克
  • 太白粉
    ¼ 茶匙
  • 25 克
  • ,切絲
    10 克
  • 乾辣椒 ,切段(約1公分)
    5 克
  • 花椒粒
    ¼ 茶匙
  • 陳皮 ,泡軟,切條(約0.5公分),依個人口味調整
    10 - 15 克
  • 30 克
  • 10 克
  • ,取蔥綠,切段(約4公分)
    1 根
  • 烏醋
    ½ 茶匙

Wartości odżywcze na 4 人份

Kalorie 712.8 kcal / 2979.9 kJ
Białko 54.2 g
Tłuszcz 37.1 g
Węglowodany 48.8 g
Błonnik 3.2 g
Tłuszcz nasycony 147 g
Sód 1455 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...