
Urządzenia i Akcesoria
陳皮炒牛肉
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 人份
Składniki
-
牛肉片250 克
-
醬油25 克
-
味醂5 克
-
米酒10 克
-
太白粉¼ 茶匙
-
油25 克
-
薑 ,切絲10 克
-
乾辣椒 ,切段(約1公分)5 克
-
花椒粒¼ 茶匙
-
陳皮 ,泡軟,切條(約0.5公分),依個人口味調整10 - 15 克
-
水30 克
-
糖10 克
-
蔥 ,取蔥綠,切段(約4公分)1 根
-
烏醋½ 茶匙
Wartości odżywcze na 4 人份
Kalorie
712.8 kcal /
2979.9 kJ
Białko
54.2 g
Tłuszcz
37.1 g
Węglowodany
48.8 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
147 g
Sód
1455 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

2020 超市系列-牛肉
8 Przepisów
Tajwan
Tajwan