芋頭三菇羹

芋頭三菇羹

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
8 人份

Składniki

  • 10 克
  • 紅蘿蔔 切丁
    20 克
  • 新鮮香菇 切丁
    6 朵
  • 蘑菇 切丁
    6 朵
  • 新鮮草菇
    6 朵
  • 800 克
  • 芋頭 去皮、切塊(約1.5公分)
    300 克
  • ¼ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 太白粉 加100克水調勻
    1 大匙
  • 新鮮香菜
    5 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 70 kcal / 293 kJ
Białko 1.275 g
Tłuszcz 1.712 g
Węglowodany 12.337 g
Błonnik 1.214 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...