
Urządzenia i Akcesoria
芋頭三菇羹
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
8 人份
Składniki
-
油10 克
-
紅蘿蔔 切丁20 克
-
新鮮香菇 切丁6 朵
-
蘑菇 切丁6 朵
-
新鮮草菇6 朵
-
水800 克
-
芋頭 去皮、切塊(約1.5公分)300 克
-
鹽¼ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
太白粉 加100克水調勻1 大匙
-
新鮮香菜5 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
70 kcal /
293 kJ
Białko
1.275 g
Tłuszcz
1.712 g
Węglowodany
12.337 g
Błonnik
1.214 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

台灣四季家常菜
71 Przepisów
Tajwan
Tajwan