Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 嫩薑, 切絲
- 6 朵 乾香菇, 泡軟、切片
- 60 克 金針, 泡軟、去硬蒂
- 1200 克 水
- 1 ¼ 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 香油
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 26 kJ / 4 kcal
- Białko
- 0.355 g
- Węglowodany
- 2.45 g
- Tłuszcz
- 0.078 g
- Błonnik
- 0.5 g