金針香菇湯

金針香菇湯

4.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 人份

Składniki

  • 嫩薑 切絲
    10 克
  • 乾香菇 泡軟、切片
    6 朵
  • 金針 泡軟、去硬蒂
    60 克
  • 1200 克
  • 1 ¼ 茶匙
  • 香油
    ¼ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 4 kcal / 26 kJ
Białko 0.355 g
Tłuszcz 0.078 g
Węglowodany 2.45 g
Błonnik 0.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...