
Urządzenia i Akcesoria
金針香菇湯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 人份
Składniki
-
嫩薑 切絲10 克
-
乾香菇 泡軟、切片6 朵
-
金針 泡軟、去硬蒂60 克
-
水1200 克
-
鹽1 ¼ 茶匙
-
香油¼ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
4 kcal /
26 kJ
Białko
0.355 g
Tłuszcz
0.078 g
Węglowodany
2.45 g
Błonnik
0.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

台灣四季家常菜
71 Przepisów
Tajwan
Tajwan