
Urządzenia i Akcesoria
微波麵包
Przygotowanie 1 godz. 10 min
Czas całkowity 4 godz. 25 min
18 個
Składniki
中種麵糰
-
牛奶120 克
-
鮮奶油115 克
-
乾酵母粉2 茶匙
-
高筋麵粉420 克
-
蛋1 顆
主麵糰
-
高筋麵粉140 克
-
奶粉40 克
-
牛奶65 克
-
鮮奶油50 克
-
糖110 克
-
鹽1 茶匙
-
奶油 ,切塊,置於室溫軟化,多備一些刷油用75 克
-
蛋 ,打散,刷上色用1 顆
-
奶油 ,置於室溫軟化15 克
Wartości odżywcze na 1 個
Kalorie
251 kcal /
1049 kJ
Białko
5.7 g
Tłuszcz
11.9 g
Węglowodany
30.9 g
Błonnik
0.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

麵粉實驗室(上)
76 Przepisów
Tajwan
Tajwan