![Carne de cordero picada (300 g) Carne de cordero picada (300 g)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/726bd6e6-fc9a-4a67-93a4-c57f1607a271/Derivates/0260baac-cf8b-477e-a105-d8f51ba6d0ef.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de carne de cordero, sin hueso, sin tendones, cortados en trozos (2-3 cm), parcialmente congelados
- Wartości odżywcze
- na 100 gramo
- Kalorie
- 980 kJ / 234 kcal
- Białko
- 18 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan molido fino
10min
Carne de res picada (500 g)
1 godz. 10 min
Queso parmesano rallado u otro queso duro (100-250 g)
5min
Carne de ave picada (carne blanca, 500 g)
1 godz. 10 min
Cebollas picadas (400-500 g)
10min
Cebolla picada (100-200 g)
5min
Granos de pimienta molida gruesa
5min
Carne de res picada (300 g)
1h 5min
Ajo picado (25-70 g)
10min
Eneldo picado
Brak ocen
Hierbas picadas (10-25 g)
10min
Cebolla picada (30-70 g)
5min