Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 35 g de azúcar
- 1 cditas de sal marina
- 395 g de harina de trigo
- 5 g de levadura seca instantánea
- 190 g de agua, tibia
- aceite vegetal, el necesario para engrasar
- harina de trigo, para espolvorear
- 75 g de aceite de ajonjolí tostado
- 1000 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 piezas
- Kalorie
- 636 kJ / 152 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 16 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Masa para pasta fresca
1 Std.
Masa para pay
40 min
Dulce de leche
2h
Salsa pomodoro
40 min
Kibbeh con salsa de yogur
1 Std.
Pan de caja
2 Std. 30 Min
Falafel envuelto en pan plano (pan r’gaif ) con salsa tahini
1 Std. 25 Min
Pan plano libanés
3h 20 min
Salsa catsup
1 godz. 15 min
Dumplings de camarón (Xia jiao)
1 godz. 15 min
Salsa de ajo italiano y jitomate
30 min
Arroz para sushi
40 min