![Panes al vapor Taiwaneses Panes al vapor Taiwaneses](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4aaa141d-763d-4678-8c08-c1fbf8c461dc/Derivates/75fb9812-a8ae-40fe-8f4b-b3caed71ef22.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 35 g de azúcar
- 1 cditas de sal marina
- 395 g de harina de trigo
- 5 g de levadura seca instantánea
- 190 g de agua, tibia
- aceite vegetal, el necesario para engrasar
- harina de trigo, para espolvorear
- 75 g de aceite de ajonjolí tostado
- 1000 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 piezas
- Kalorie
- 636 kJ / 152 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 16 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ensalada de camarones con duraznos y pimienta, al Vacío TM6
1h
Bisque de langosta
45min
Filetes de merlusa con ensalada de arúgula y betabel Al vacío TM6
1 Std. 35 Min
Pan de chipotle y tequila
1h
Trufas de chocolate
3 Std.
Huevos benedictinos
1h
Tamales de frijol Veracruzanos
2h
Tamales de chícharo
2 Std. 15 Min
Aros de cebolla tempura con reducción de soya
40p
Tortillas de harina caseras
1h
Baguette
3h 45min
Gua Bao (Panes rellenos de cerdo bbq)
13 Std.