Panes al vapor Taiwaneses

Panes al vapor Taiwaneses

4.7 3 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
16 piezas

Składniki

  • 35 g de azúcar
  • 1 cditas de sal marina
  • 395 g de harina de trigo
  • 5 g de levadura seca instantánea
  • 190 g de agua tibia
  • aceite vegetal el necesario para engrasar
  • harina de trigo para espolvorear
  • 75 g de aceite de ajonjolí tostado
  • 1000 g de agua

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 piezas

Białko 3 g
Kalorie 636 kJ / 152 kcal
Tłuszcz 6 g
Błonnik 16 g
Węglowodany 21 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...