Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
500
g de agua
lub 500 g de caldo de carne - 6 salchichas Frankfurt
- Wartości odżywcze
- na 1 pieza
- Kalorie
- 559 kJ / 134 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 354 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30 min
Huevos duros (2 piezas)
20min
Cubos de pollo dorados TM6
15min
Huevos revueltos
15min
Champiñones enteros al vapor (100-300 g) en cestillo
15min
Huevos medios duros (2 piezas)
20min
Carne de res picada (300 g)
1h 5 min
Col rallado grueso
10min
Salchichas Frankfurt al vapor (12-14)
15min
Champiñones en cuartos (200-300 g) en cestillo
15min
Pechugas de pollo al vapor (6)
25 min
Tiras de carne de res doradas TM6
15min