Urządzenia i Akcesoria
Salchichas Frankfurt al vapor (6)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
6 pieza
Składniki
-
500 g de caldo de carne500 g de agua
-
6 salchichas Frankfurt
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pieza
Sód
354 mg
Białko
6 g
Kalorie
559 kJ /
134 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
COCCIÓN AL VAPOR
80 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Salchichas Frankfurt al vapor (12-14)
15 min
Pechugas de pollo al vapor (6)
25 min
Pechugas de pollo al vapor (3)
30 min
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40 min
Espárragos al vapor (800 g) en Varoma
40 min
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30 min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35 min
Champiñones enteros al vapor (100-300 g) en cestillo
15 min
Camarones sofritos TM6
15 min
Cocción de pasta
20 min
Tocino y champiñones sofritos TM6
20 min
Tiras de carne de res doradas TM6
15 min