Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
500
g de agua
lub 500 g de caldo de pollo - 6 pechugas de pollo, con o sin piel, con hueso o sin hueso
- Wartości odżywcze
- na 1 pieza
- Kalorie
- 575 kJ / 138 kcal
- Białko
- 32 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 89 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30min
Brócoli al vapor (400-800 g) en Varoma
25min
Pollo y cebolla cambray dorada y desmenuzada TM6
15min
Pescado al vapor con verduras y tintes cítricos
40min
Pechugas de pollo al vapor (3)
30min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35min
Filetes de pescado al vapor (5-6)
25min
Filetes de pescado al vapor (2-3)
25min
Cubos de carne de res dorados (término medio) TM6
15min
Calabacitas al vapor (200-500 g) en cestillo
20min
Tiras de carne de res y cebolla doradas TM6
15min
Papas cambray al vapor (700-1200 g) en Varoma
45min