Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
500
g de agua
lub 500 g de caldo de pollo - 3 pechugas de pollo, con o sin piel, con hueso o sin hueso, (aprox. 500 g)
- Wartości odżywcze
- na 1 pieza
- Kalorie
- 575 kJ / 138 kcal
- Białko
- 32 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 89 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Calabacitas al vapor (600-800 g) en Varoma
30min
Filetes de pescado al vapor (2-3)
25min
Zanahorias en rebanadas al vapor (550-800 g) en Varoma
40 分钟
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35min
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40 分钟
Filetes de pescado al vapor (5-6)
25min
Zanahorias rebanadas al vapor (200-500 g) en cestillo
30min
Calabacitas al vapor (200-500 g) en cestillo
20 分钟
Huevos duros (4 piezas)
20 分钟
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30min
Brócoli al vapor (250 g) en cestillo
15min
Pechugas de pollo al vapor (6)
25min