Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de agua
- 2 - 3 filetes de pescado (p. ej. salmón, c/u 150 g, 2-2.5 cm grosor)
- Wartości odżywcze
- na 1 pieza
- Kalorie
- 1268 kJ / 303 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Tłuszcz nasycony
- 4 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 90 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30 min
Verduras al vapor
45 min
Brócoli al vapor (400-800 g) en Varoma
25 min
Pescado al vapor con verduras y tintes cítricos
40 min
Brócoli al vapor (250 g) en cestillo
15 Min
Pechugas de pollo al vapor (3)
30 min
Espárragos al vapor (800 g) en Varoma
40 min
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25 min
Filetes de pescado al vapor (5-6)
25 min
Zanahorias en rebanadas al vapor (550-800 g) en Varoma
40 min
Calabacitas al vapor (200-500 g) en cestillo
20 min
Pechugas de pollo al vapor (6)
25 min