Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 huevos, fríos del refrigerador
- agua, (aprox. 1l)
- Wartości odżywcze
- na 1 pieza
- Kalorie
- 277 kJ / 66 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 17 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Espárragos al vapor (800 g) en Varoma
40 Min
Huevos duros (6 piezas)
20 Min
Huevos medios duros (6 piezas)
20 Min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35 Min
Brócoli al vapor (250 g) en cestillo
15 Min
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30 Min
Huevos duros
35 Min
Huevos duros (4 piezas)
20 Min
Huevos medios duros (4 piezas)
20 Min
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40 Min
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25min
Brócoli al vapor (400-800 g) en Varoma
25min