Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de agua
- 2 truchas, sin escamas, sin víceras, enteras, (aprox. 440 g c/u)
- Wartości odżywcze
- na 1 pieza
- Kalorie
- 1708 kJ / 408 kcal
- Białko
- 80 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 240 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pescado al vapor con verduras y tintes cítricos
40min
Sofrito de pimiento rojo y cebolla TM6
25min
Filetes de pescado al vapor (2-3)
25min
Huevo revuelto
10min
Huevos revueltos
15min
Pimientos al vapor (100-300 g) en cestillo
15min
Truchas al vapor (4)
20min
Ensalada de pulpo Al vacío
8h
Calabaza sofrita 200 g TM6
20min
Infusión de limón y jengibre
5 min
Pechugas de pollo al vapor (6)
25min
Pimientos sofritos 200 g TM6
20min