Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de agua
- 2 truchas, sin escamas, sin víceras, enteras, (aprox. 440 g c/u)
- Wartości odżywcze
- na 1 pieza
- Kalorie
- 1708 kJ / 408 kcal
- Białko
- 80 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 240 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pescado al vapor con verduras y tintes cítricos
40 Min
Filetes de pescado al vapor (2-3)
25 Min
Zanahorias en rebanadas al vapor (550-800 g) en Varoma
40 Min
Truchas al vapor (4)
20 Min
Coliflor al vapor (300 g) en cestillo
20 Min
Coliflor al vapor (400-900 g) en Varoma
30 Min
Filetes de pescado al vapor (5-6)
25 Min
Zanahorias baby al vapor (200-600 g) en cestillo
30 Min
Zanahorias rebanadas al vapor (200-500 g) en cestillo
30 Min
Champiñones enteros al vapor (100-300 g) en cestillo
15 Min
Brócoli al vapor (250 g) en cestillo
15 Min
Brócoli al vapor (400-800 g) en Varoma
25 Min