Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de mantequilla
- 30 g de aceite de coco
- 7 huevos
- 200 g de harina de almendra
- 1 cdita de polvo para hornear
- 1 cdita de sal
- 1 cdita de psyllium
- 1 cdita de aceite de oliva extra virgen
- 100 g de jitomate, en rebanadas finas
- 100 g de mozzarella, en rebanadas
- 40 g de arúgula
- 3 - 4 pizcas de pimienta negra molida
- 3 pizcas de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 1266.4 kJ / 302.7 kcal
- Białko
- 11.1 g
- Węglowodany
- 6.1 g
- Tłuszcz
- 27.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.8 g
- Błonnik
- 2.1 g
- Sód
- 382.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Manteca de almendras
1 Std. 10 Min
Galletas de invierno
45min
Muffins de jamón, queso y quinoa
1 Std. 30 Min
"Arroz" de coliflor con mariscos
50min
Panque de manzana y datiles sin gluten
1 Std. 30 Min
Masa madre sin gluten
120 Std.
Semifreddo de lima
Brak ocen
Muffins de avena y almendras
12h 40min
Magdalenas de nueces pecán
30min
Pan nube de palta
45min
Budín de almendras
50min
Pan de almendras, nueces y harina de coco
50min