Tostadas keto con jitomate, mozzarella y arúgula

Tostadas keto con jitomate, mozzarella y arúgula

3.3 3 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
10 rebanada

Składniki

  • 100 g de mantequilla
  • 30 g de aceite de coco
  • 7 huevos
  • 200 g de harina de almendra
  • 1 cdita de polvo para hornear
  • 1 cdita de sal
  • 1 cdita de psyllium
  • 1 cdita de aceite de oliva extra virgen
  • 100 g de jitomate en rebanadas finas
  • 100 g de mozzarella en rebanadas
  • 40 g de arúgula
  • 3 - 4 pizcas de pimienta negra molida
  • 3 pizcas de sal

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 rebanada

Sód 382.2 mg
Białko 11.1 g
Kalorie 1266.4 kJ / 302.7 kcal
Tłuszcz 27.3 g
Błonnik 2.1 g
Tłuszcz nasycony 10.8 g
Węglowodany 6.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...