Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de mantequilla
- 30 g de aceite de coco
- 7 huevos
- 200 g de harina de almendra
- 1 cdita de polvo para hornear
- 1 cdita de sal
- 1 cdita de psyllium
- 1 cdita de aceite de oliva extra virgen
- 100 g de jitomate, en rebanadas finas
- 100 g de mozzarella, en rebanadas
- 40 g de arúgula
- 3 - 4 pizcas de pimienta negra molida
- 3 pizcas de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 1266.4 kJ / 302.7 kcal
- Białko
- 11.1 g
- Węglowodany
- 6.1 g
- Tłuszcz
- 27.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.8 g
- Błonnik
- 2.1 g
- Sód
- 382.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pastelito keto de mora azul (Black Diamond)
50min
Bollos de camote
3 Std.
Pollo con chipotle y nuez de la india
45 min
Cacerola de pollo
30 min
Sopa de merluza
35 min
Estofado polaco de cazador Podhale (Bigos)
1 Std. 40 Min
Mole de olla verde, arroz y tascalate TM6
1 godz.
Pollo a la cazadora
40 min
Estofado de pollo con frijol y camote
45 min
Estofado de pollo en jitomate y albahaca
35 min
Chili con carne
30 min
Pollo en adobo con puré de plátano
1h 15min