Pretzel Bread

Pretzel Bread

4.8 99 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
12 slices

Składniki

  • unsalted butter room temperature, plus extra to grease
    1 oz
  • baking soda
    4 ½ oz
  • whole milk
    8 oz
  • dark brown sugar
    1 oz
  • active dry yeast
    2 ¼ tsp
  • bread flour plus extra to dust
    13 ½ oz
  • salt
    2 tsp
  • water plus 1 tsp to whisk
    96 oz
  • large egg
    1

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 slice

Sód 3324 mg
Białko 5.5 g
Kalorie 688.4 kJ / 164.5 kcal
Tłuszcz 3.8 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 1.7 g
Węglowodany 26.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...