Urządzenia i Akcesoria
Rainbow Fruit Tart
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
12 portions
Składniki
Pastry
-
sugar3 oz
-
unsalted butter cubed (1 in.)4 oz
-
large egg1
-
all-purpose flour8 oz
-
salt1 pinch
-
vanilla sugar1 tsp
Filling
-
lemon1
-
sugar4 oz
-
whole milk7 oz
-
large eggs2
-
egg yolk from a large egg1
-
corn starch1 oz
-
heavy whipping cream3 ½ oz
-
raspberries3 ½ oz
-
strawberries sliced2 oz
-
2 oz canned peachesfresh peaches2 oz
-
fresh pineapple diced2 oz
-
kiwis sliced2 oz
-
fresh blueberries1 ½ oz
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
50.5 mg
Białko
5.6 g
Kalorie
1231.5 kJ /
294.3 kcal
Tłuszcz
13.7 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
7.7 g
Węglowodany
38.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tiramisu
5 godz. 20 min
Tres Leches Cake (Three-Milk Cake)
2 godz.
Banana Nut Bundt Cake
1 godz. 30 min
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts
3 godz. 45 min
Triple Chocolate Muffins
1 godz.
Quince Tart
1 godz. 10 min
Chicago-Style Deep Dish Pizza
2 godz. 50 min
Basil Peach Sorbet
10 min
Strawberry Custard Tart
2 godz.
Hazelnut Strawberry Skillet Cake
55 min
Country Peach and Custard Pie
1 godz. 50 min
Thin Crust Pizza Dough
2 godz. 30 min