Artisan Bread (Betty)

Artisan Bread (Betty)

4.8 113 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 35 min
12 slices

Składniki

  • dried instant yeast
    1 packet/envelope
    2 ¼ tsp dried instant yeast
  • water divided, plus extra to sprinkle
    58 ½ oz
  • bread flour
    21 oz
  • salt
    2 tsp
  • Rustic Spice Mix for Bread (opcjonalnie) (see Tip)
    1 tsp
  • neutral oil e.g. vegetable, canola, safflower, to grease
  • vinegar
    2 oz
  • lemon juice
    1 oz

Wartości odżywcze na 1 slice

Kalorie 188.9 kcal / 790.4 kJ
Białko 6.1 g
Tłuszcz 1.7 g
Węglowodany 36.4 g
Błonnik 1.3 g
Tłuszcz nasycony 0.3 g
Sód 389.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...