![Apfelmus auf Vorrat Apfelmus auf Vorrat](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/bf3ef52a-104b-46c7-ba6e-2bd109304543/Derivates/c8b8583f-7d67-4843-aa5a-cb343ca59962.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2000 g Äpfel, geviertelt, entkernt
- 60 g Zitronensaft
- 100 g Zucker
- Wartości odżywcze
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 1103 kJ / 264 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 54 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 6.7 g
- Sód
- 3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Quittengelee
12hod.
Johannisbeergelee
25 dk
Erdbeer-Konfitüre
1 Std. 10 Min
Slow Cooking Pflaumenmus
6h 30 min
Erdbeerkonfitüre
30 dk
Apfelrotkohl auf Vorrat
1 Std. 10 Min
Apfelgelee aus ganzen Äpfeln
4sa
Mandarinen-Gelee
30 dk
Waldfrucht-Gelee
35min
Weintrauben-Konfitüre
30 dk
Himbeer-Brombeer-Konfitüre
30 dk
Schwarzwälder-Kirsch-Konfitüre
25 dk